Τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-2 εργάσιμες μέρες από την ημέρα της εξόφλησης της παραγγελίας. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα ενημερωθείτε με email ή τηλεφωνικώς. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, σας αποστέλλεται αυτόματα email με την ανάλυση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δεν λάβετε email στα “Εισερχόμενα”, παρακαλώ ελέγξτε στα “Ανεπιθύμητα”.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, στείλτε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω στο info@mavis.gr ή καλέστε μας στο 2310672079. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας.

Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση την Ε. & Χ. ΜΑΒΙΔΗ Ο.Ε.. Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις, παρακαλούμε καταθέστε το χρηματικό ποσό απευθείας στις συνεργαζόμενες τράπεζες. Παραγγελίες που μένουν σε εκκρεμότητα για πάνω από 7 ημέρες, αποδεσμεύονται αυτόματα.


Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Κάρτα:

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Κατά την ολοκλήρωση της, θα μεταβείτε σε ασφαλές περιβάλλον όπου και θα πληρώσετε το κόστος των προϊόντων καθώς και τα μεταφορικά, αν υπάρχουν.

Πληρωμή στο Κατάστημα:

Σε περίπτωση που επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας, έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης της κατά την παραλαβή. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με μετρητά, είτε με κάρτα.

Κατάθεση σε Λογαριασμό:

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας σε κάποιον από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας μας.

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

Δικαιούχος: Δικαιούχος: Ε&Χ ΜΑΒΙΔΗ ΟΕ

Αρ. Λογαριασμού:  00260183210200348684

IBAN Λογαριασμού: GR3202601830000210200348684

BIC: ERBKGRAA

EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Δικαιούχος: Ε&Χ ΜΑΒΙΔΗ ΟΕ

Αρ. Λογαριασμού: 23800517809

IBAN Λογαριασμού:  GR3801102380000023800517809

BIC: ETHNGRAA

 

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή στην Ελλάδα:

H παράδοση των προϊόντων βάρους μέχρι 10kg γίνεται με Courier την επόμενη εργάσιμη μέρα. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-3 εργάσιμες μέρες.

Παραγγελίες βάρους άνω των 10kg εξυπηρετούνται μέσω μεταφορικών εταιριών και τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη, ο οποίος έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει το πρακτορείο μεταφοράς της επιλογής του.

Αποστολή στο Εξωτερικό:

Για παραγγελίες από το εξωτερικό, η παράδοση γίνεται μετά από τηλεφωνική συνεννόηση.

Παραλαβή από το Κατάστημα:

Παραγγελίες για παραλαβή από το κατάστημα εξυπηρετούνται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα και ενημερώνεστε τηλεφωνικά όταν είναι έτοιμες. Οι παραγγελίες με παραλαβή από το κατάστημα δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για
την βέλτιστη εμπειρία χρήστη.

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία
του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε
μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή
σας, τα λεγόμενα «cookies».
Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ίδιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ