ΣΠΡΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ...

ΣΠΡΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΕΡΑ & ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ 400ML

4110016120
ή εγγραφείτε για να δείτε τιμές και να κάνετε παραγγελία

Μόνο για επαγγελματίες - Εγγραφή με Α.Φ.Μ.
ή εγγραφείτε για να προσθέστε στο καλάθι σας

ΤΙ ΕΙΝΑΙ
Το G/R Plus Meccanocar είναι ένα καθαριστικό ψεκασμού αφαλάτωσης για βαθύ καθαρισμό των βαλβίδων πεταλούδας που υπάρχουν στους βενζινοκινητήρες. Η κανονική χρήση του αυτοκινήτου οδηγεί σε μόλυνση αυτών των βαλβίδων που ελέγχονται από το γκάζι, με αποτέλεσμα ακανόνιστο, ασταθές ρελαντί, βραδύτητα του κινητήρα, προβλήματα εκκίνησης. Ψεκάζοντας αυτό το προϊόν στη βαλβίδα, με τον κινητήρα σβηστό ή σε λειτουργία, έχετε τον τέλειο καθαρισμό, η βρωμιά διαλύεται, αναρροφάται και καίγεται από το πρόβλημα του κινητήρα, το γκάζι θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, ελάχιστες τακτικές επιστροφές, ο κινητήρας ξαναζωντανεύει . Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε τη βαλβίδα από τη λειτουργία για τέλειο καθαρισμό.
ΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε όχημα με βενζινοκινητήρα: αυτοκίνητα, ποδήλατα, σκούτερ, σκάφη δύο φορές. Το προϊόν είναι επίσης αποτελεσματικό για τον καθαρισμό σωμάτων και παντζουριών των καρμπυρατέρ. Αποκαταστήστε την ομαλή λειτουργία λόγω επικαλύψεων που σχηματίζονται σε κανονική χρήση.
ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Με ζεστό κινητήρα και σε θερμοκρασία χρήσης, απενεργοποιημένο, αποσυνδέστε το σωλήνα που μεταφέρει τον αέρα από το φίλτρο στη βαλβίδα γκαζιού.
Ανακινήστε καλά το δοχείο, ασφαλίστε την προέκταση στο κουμπί και διανείμετε το προϊόν στα επικαλυμμένα μέρη μέχρι να καθαριστεί. Το μπουκάλι διανέμει το προϊόν σε κάθε θέση. Αντικαταστήστε τον εύκαμπτο σωλήνα, ξεκινήστε τον κινητήρα και ταξιδέψτε για λίγα λεπτά για να κάψετε το εξαγόμενο προϊόν.
Με τον κινητήρα σε λειτουργία ψεκάζοντας σε μικρά διαστήματα, έτσι ώστε ο κινητήρας να σταματήσει ή διατηρήστε το υψηλό ρελαντί ψεκάζοντας το προϊόν μέχρι να καθαριστεί. Αντικαταστήστε το περίβλημα αέρα και κάντε μια σύντομη οδήγηση για να κάψετε το εξαγόμενο προϊόν.

Πελάτες αγόρασαν επίσης

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για
την βέλτιστη εμπειρία χρήστη.

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία
του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε
μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή
σας, τα λεγόμενα «cookies».
Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ίδιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ